Usługi

TWÓJ PRODUKT – TWOJA MARKA

Spirytus

Spirytus

Rodzaj, smak wódki

Rodzaj, smak wódki

Kształt i pojemność butelki

Kształt i pojemność butelki

Wybierz design

Wybierz design

Gotowy produkt

Gotowy produkt

Rodzaj opakowania

Rodzaj opakowania

Poznajemy potrzeby klienta i specyfikację produktu, aby razem stworzyć markę, która spełnia oczekiwania klienta. Ten proces zaczynamy od wyboru rodzaju alkoholu, kształtu butelki, pojemności oraz mocy alk % vol. Następnie razem z grafikiem komputerowym opracowujemy design marki. Kluczową decyzją klienta w następnych etapach realizacji zamówienia jest wybór rodzaju etyki lub dekoracji na produkcie.

ZAMÓWIENIA ZBIORCZE

Spełniając potrzeby naszych klientów realizujemy zamówienia zbiorcze: naszych marek, marek własnych naszych klientów oraz alkoholu o mocy do 96%.

ZZ

KONFEKCJA

Konfekcjonowanie produktów to niezwykle istotny element procesu pakowania. Nasze 10-letnie doświadczenie w produkcji pozwala na ofertowanie kompleksowych rozwiązań w całym cyklu produkcyjnym, którego wykonanie możemy świadczyć osobno jak również w połączeniu z pakowaniem oraz wysyłką gotowych produktów.

Cardboard package box packing machine

Produkcja wódek na potrzeby marki własnej naszego klienta składa się z kilku etapów:

Zaczynamy od stworzenia wstępnej specyfikacji wódki. Ściśle współpracujemy z klientem, by poznać jego potrzeby. Oceniamy czas oraz zasoby potrzebne do realizacji zlecenia.

Uzyskawszy niezbędne dane, przekazujemy je naszym technologom . Ich zadaniem jest opracowanie receptury nowej wódki. Parametry, które należy dokładnie określić na tym etapie, cechy fizykochemiczne, mikrobiologiczne oraz sensoryczne produktu. W efekcie tych analiz powstaje próbka nowego napoju.

Do weryfikacji cech sensorycznych zapraszamy klienta. W testach udział biorą również nasi specjaliści. Ocenie poddawany jest przede wszystkim smak. Jeśli zachodzi potrzeba, dokonujemy niezbędnych korekt.

Produkt poddawany jest wnikliwej ocenie pod względem jakości. Musi uzyskać akceptację naszych specjalistów ds. systemu HACCP oraz przejść pozytywnie weryfikację Głównego Inspektoratu Sanitarnego. Otrzymawszy wszystkie niezbędne certyfikaty jakości przystępujemy do produkcji właściwej.